X-LOSS PURE TEABERRY JUICE   {^◕‿◕^}
X-LOSS PURE TEABERRY JUICE

X-LOSS bukan sahaja dapat menurunkan berat badan malah: 

ü dapat membantu merawat pelbagai  jenis penyakit seperti penyakit kencing manis, masalah buah pinggang, warga tua yang sakit lutut, membantu membersihkan darah kotor dan menaikkan seri wajah
ü Pada minggu pertama menggunakan X-LOSS, anda akan merasakan sistem perkumuhan anda lebih lancar tanpa perlu rasa perut memulas atau cirit-birit.
ü bagi kaum hawa, jangan takut sekiranya terdapat ketulan-ketulan seperti hati ayam keluar dari badan anda. Bahan aktif dalam X-LOSS telah menyerat semua darah kotor yang tersumbat dalam rahim lalu keluar melalui sistem perkumuhan kita. Yang bestnya, anda tidak merasa sakit sepanjang proses itu berlaku. Kesan ketara apabila semua kotoran itu telah dibuang, wajah anda akan berseri secara semulajadi.
ü Bagi kaum lelaki, bukan sahaja dapat merampingkan perut yang buncit, malah tenaga juga bertambah selain dapat membina bentuk badan yang menawan. Kulit juga bertambah sihat..
ü  tips berguna untuk pengguna. Selepas minum X-LOSS, saki baki pada sachet boleh disapu di bahagian muka seperti masker lalu dibiarkan kering selama 15 minit dan dibilas dengan air. Kulit kita akan menyerap zat-zat X-LOSS dan ini dapat menyerikan lagi kulit muka anda...

Cara penggunaannya mudah:
ü  Minum terus dari sachet
ü  Diminum semasa perut kosong
ü  Minum air yang cukup lepas penggunaan
**Penyejukkan dapat meningkatkan rasa yang lebih enak.

Harga promosi – RM96 /20 sachet

Sempena merdeka raya, hurry up grab the chance…
{^◕‿◕^}


Comments